ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Παίζουμε πάντα για να νικάμε τον Ολυμπιακό»

Σε Πορτογαλικό μέσο ενημέρωσης μίλησε ο Κάρλος Ζέκα και αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ των δύο «αιωνίων», αλλά και την παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της ομάδας.

Ζέκα: «Παίζουμε πάντα για να νικάμε τον Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός του τριφυλλιού μιλώντας στην «Record», τόνισε πως το ντέρμπι θα είναι συναρπαστικό και οι «πράσινοι» θα παίξουν για να σταματήσουν το ρεκόρ του Μάρκο Σίλβα, αλλά και για να μειώσουν τη βαθμολογική διαφορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός, γεμάτος συγκινήσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει αυτό το ρεκόρ, αλλά εμείς δεν θα γίνουμε μέρος σε αυτό το ρεκόρ. Όμως, ακόμα και να μην υπήρχε αυτό το κίνητρο, ο Ολυμπιακός θα ήθελε να κερδίσει. Όπως και εμείς δεν θα αγωνιστούμε για να σταματήσουμε το ρεκόρ, παίζουμε πάντα για να νικάμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους για να μειώσουμε την διαφορά μας από τον Ολυμπιακό».

Για τη δουλειά που κάνει ο συμπατριώτης του προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα: «Βλέπω ελάχιστα παιχνίδια του Ολυμπιακού, μόνο λίγα αποσπάσματα. Αλλά, όπως λένε οι εφημερίδες, η δουλειά που κάνει ο Μάρκο Σίλβα είναι φανταστική. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πιο δυνατός, αλλά ποτέ δεν είχε 10 νίκες στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Αυτό δείχνει ότι η δουλειά που κάνει ο Μάρκο Σίλβα είναι φανταστική».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα του και την παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στο ντέρμπι: «Ο Μάρκο Σίλβα ήξερε πώς παίζει ο Παναθηναϊκός με τον προηγούμενο προπονητή. Τώρα, όμως, δεν γνωρίζει πώς θα παίξει με τον νέο, τον κ. Στραματσόνι. Θα είναι μία έκπληξη για εκείνον. Ο νέος προπονητής μας έχει έναν διαφορετικό τρόπο δουλειάς. Είναι μικρός ο χρόνος που βρίσκεται μαζί μας, προσπαθεί να γνωρίσει τους παίκτες, έχει διαφορετικές ιδέες και θα κάνει κάποιες αλλαγές. Όμως, η ομάδα θα πρέπει να κριθεί, αφού περάσει κάποιος χρόνος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.