ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όλοι ΟΑΚΑ με Λοκομοτίβ»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά και για τα επόμενα εντός έδρας ματς.

«Όλοι ΟΑΚΑ με Λοκομοτίβ»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (20/11, 21:45) την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η παρουσία του κόσμου του, είναι επιβεβλημένη ώστε να δώσει εξτρά ώθηση στους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς για να έρθει η νίκη που θα βάλει σε τροχιά πρόκρισης το «τριφύλλι».

Έτσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων κόντρα στους Ρώσους, αλλά και για τα επόμενα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Παρασκευής (20/11, 21.45) με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, αλλά και για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας (με Μπαρτσελόνα και Ζιέλονα Γκόρα) καθώς και για το ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (23/11).

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν ισχύει γενική είσοδος 3 ευρώ για παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών (το παιδικό εισιτήριο θα διατίθεται μόνο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ).

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε τη θέση σας το νωρίτερο δυνατόν και ελάτε νωρίς στο γήπεδο.

Σημειώνεται πως λόγω και της λειτουργίας των τουρνικέ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανοίξει όλες τις θύρες του γηπέδου προκειμένου να ελαττωθεί ο χρόνος αναμονής κατά την είσοδό σας στις εξέδρες. Η Θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό σας είναι ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ από την οποία θα εισέρχεστε στο γήπεδο με δεδομένο ότι το σύστημα δεν επιτρέπει την είσοδό σας από άλλη θύρα. Επιλέξτε να αγοράσετε εισιτήριο σε θύρες όπου η πρόσβασή σας σε αυτές είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη, ανάλογα με τον τρόπο που πηγαίνετε στο ΟΑΚΑ».

Σας παραθέτουμε αναλυτικά τον χάρτη του κλειστού και το που βρίσκεται η κάθε θύρα:

image_3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.