ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ρίσκο (;) με Ζέκα

Θα τολμήσει ο Στραματσόνι να βάλει στην άμυνα τον Ζέκα, τραβώντας τον απ’ την «καρδιά» της ομάδας;

Το ρίσκο (;) με Ζέκα

Mε τον Βέμερ τραυματία, τον Μπούρμπο σε αναζήτηση ομάδας, τον Τριανταφυλλόπουλο ντεφορμέ εδώ και μια διετία, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μετρημένα κουκιά στη διάθεσή του για τη θέση του δεξιού μπακ στο ντέρμπι: Νίκος Μαρινάκης ή Κάρλος Ζέκα!

Ο πρώτος κάνει ως τώρα τα απολύτως απαραίτητα (του λείπει ο «αέρας» που είχε όταν μας πρωτοσυστήθηκε πριν δύο καλοκαίρια στο φιλικό με τη Λάτσιο), ο δεύτερος είναι (με διαφορά) ο πιο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού. Ακόμα και σέντερ φορ τον έχουμε δει (σε αυτή την θέση τον είχε βάλει ο -αλήστου μνήμης- Φάμπρι, σε μια εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη).

Συμφέρει να τραβήξεις τον Πορτογάλο από τη μάχη της μεσαίας γραμμής όταν ο Σίλβα θα αντιπαρατάξει εκτός από τους wingers του, τον Φορτούνη και το στιβαρό δίδυμο Μιλιβόγεβιτς-Κασάμι; Ο κάπτεν έχει παράδοση σπουδαίων εμφανίσεων απέναντι στον «αιώνιο», τοποθετώντας τον μέσα δεξιά του του στερείς μέτρα δράσης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ήταν σε ικανοποιητική κατάσταση Αμπέντ-Εσιέν (που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν θαυμάσιο δίδυμο προσφέροντας και στις δύο πλευρές του τερέν) θα συζητούσαμε σ’ άλλη βάση. Ήδη ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να υστερεί του αντιπάλου του στη μεσαία γραμμή όπου οι Φορτούνης, Κασάμι, Πάρντο προέρχονται από μεγάλα παιχνίδια κι η ψυχολογία τους είναι στα ύψη, δεν είναι ρίσκο να βάλεις στην άμυνα το πολυτιμότερό σου γρανάζι;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.