ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περισσότεροι «μνηστήρες» αν…

Γκολ στο ντέρμπι και καλό τουρνουά το καλοκαίρι στην Γαλλία θα αυξήσουν περισσότερο το κασέ του Μάρκους Μπεργκ.

Περισσότεροι «μνηστήρες» αν…

Παρότι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε «στα σχοινιά» μετά το κάζο με τους Αζέρους η διοίκηση δεν άναψε πράσινο φως για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη (που θα έφερνε μια σχετική ανάσα στα ταμεία), ούτε συζήτησε με τα (πολλά) κλαμπ που «ζαχάρωναν» τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός ξέρει ότι με καλή εμφάνιση το Σάββατο ο ντόρος γύρω από το όνομά του θ΄ αυξηθεί, ενώ σαφώς το κασέ του θα εκτιναχθεί το καλοκαίρι αν πραγματοποιήσει καλό τουρνουά στο Euro της Γαλλίας. Χωρίς να έχει λάμψει σε σοβαρά ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά έχοντας ήδη σκοράρει εφτά γκολ στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ με την πράσινη φανέλα, ο παίκτης έχει ενοχληθεί ως τώρα από ένα σωρό συλλόγους.

Το καλοκαίρι του 2014 τον ήθελε στο Στόουκ ο Μαρκ Χιουζ, αλλά τα 5.000.000 ευρώ των Αγγλων φάνηκαν λίγα. Ακολούθησε η ΚΠΡ που έδινε τα ίδια χρήματα κι έφαγε «άκυρο». Βέρντερ Βρέμης, Σπόρτιγκ Λισσαβώνας, Αννόβερο τον είχαν επίσης στα υπόψιν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παρουσιάστηκαν και Άραβες. Στο παιχνίδι μπήκε η Αλ Αχλί με πρόταση 7.000.000 ευρώ που απορρίφθηκε, όπως κι αυτές της νεοφώτιστης στο κάλτσιο, Φροζινόνε, του… ΠΑΟΚ (!!!) και της Μαρσέιγ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή του 52,2% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (το άλλο μερίδιο μεταπώλησης ανήκει κατά 35% στο Αμβούργο κι ότι μένει στον ίδιο τον αθλητή) εννοείται ότι για να δελεαστεί, ο επίδοξος νέος εργοδότης του Σκανδιναβού πρέπει να σκάσει περίπου 15.000.000 ευρώ ώστε η ομάδα να καρπωθεί ένα (διόλου ευκαταφρόνητο) ποσό της τάξης των 8.000.000, ακριβώς το ποσό που της λείπει λόγω των σερί ευρω-αποκλεισμών.

Ο Μάρκους ξεκίνησε φουριόζος με 4 γκολ στα 6 πρώτα επίσημα ματς με το «τριφύλλι» (1 με Μπριζ, 1 με Καμπάλα, 1 γκολ και μια ασίστ με Παναιτωλικό και 1 με την Καλλονή), στη συνέχεια το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού ήταν μεγάλο μα στο Περιστέρι θύμισε τον παικταρά που τόσο χαιρόμαστε να βλέπουμε. Αν συνεχίσει σε ικανοποιητικούς ρυθμούς και ταυτόχρονα λάμψει το καλοκαίρι ως παρτενέρ του μέγα Ζλάταν στα γήπεδα της Γαλλίας τότε ίσως τα πράγματα τεθούν σε άλλη βάση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.