ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Έχω καλό προαίσθημα»

Καλό προαίσθημα για θετικό αποτέλεσμα έχει ο Μάρκους Μπεργκ, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά την βράβευσή του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 10ης αγωνιστικής.

Μπεργκ: «Έχω καλό προαίσθημα»

Ο Μάρκους Μπεργκ παρέλαβε σήμερα από τον Χουάν Ρότσα το βραβείο για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή τη; 10ης αγωνιστικής.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν της βράβευσης, ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στο βραβείο που κέρδισε αλλά και στην αναμέτρηση του Σαββάτου (21/11) κόντρα στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως έχει προαίσθημα νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι στο Περιστέρι και ήταν σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί ήμασταν χωρίς τον πρώτο προπονητή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όμως τώρα κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια με τον νέο προπονητή και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το βραβείο του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και σημαίνει πολλά. Όπως λέω πάντα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όμως είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα με το γκολ που πέτυχα και την ασίστ».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν δύο καλές εβδομάδες αυτές που πέρασαν, έχω καλό προαίσθημα και τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το Σάββατο στο σπίτι μας στο μεγάλο ντέρμπι. Έχω καλό προαίσθημα».

Η βράβευση έγινε στο «Γ. Καλαφάτης» με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να παραδίδει το βραβείο στον Σουηδό επιθετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο σκάουτερ των πρασίνων μετά των βράβευση:

Για την βράβευση του Μπεργκ: «Του εύχομαι να είναι MVP το Σάββατο. Αν θα είναι MVP, τότε νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε. Είδα και τα δύο παιχνίδια της Σουηδίας με τη Δανία, είναι σε καταπληκτική κατάσταση και ελπίζω να είναι καλός το Σάββατο, όπως και η ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ξεκινήσουν και να τελειώσουν όλα ήρεμα. Το χρειαζόμαστε και αυτό και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.