ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να κάνει σεφτέ!

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να θυμηθεί τη σεζόν 2001-2002 όταν τέλειωσε τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη στα κλασικά ντέρμπι.

Να κάνει σεφτέ!

Με την ΑΕΚ ήταν το δοκάρι, κόντρα στον ΠΑΟΚ η κακή βραδιά όλης της ομάδας κι έτσι ο Παναθηναϊκός μετρά 0/2 ως τώρα απέναντι στους παραδοσιακούς του αντιπάλους, θέλοντας πάση θυσία να κάνει σεφτέ στη «μητέρα των μαχών».

Με την εσωστρέφεια που κατατρέχει το κλαμπ από το καλοκαίρι ελέω Καμπάλα τυχόν «άσος» το Σάββατο θα βοηθήσει να εκτονωθεί κάπως η ατμόσφαιρα. Ουδείς διανοείται ότι η ομάδα θα τελειώσει τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη σε ντέρμπι, κάτι που έχει να συμβεί από τη σεζόν 2001-2002.

Τότε η all star ομάδα που προπονούσε ο Γιάννης Κυράστας (όπου αναπληρωματικοί ήταν ο Βλάοβιτς, ο Ολιζαντέμπε, ο Βαζέχα) ηττήθηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια από την ΑΕΚ (0-2), έφερε 2-2 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (το κλαμπ «γύρισε» το 0-2 με δύο γκολ του Ολιζαντέμπε και στο τέλος δεν πήρε δύο πεναλτάρες σε ανατροπές του Γκόραν Βλάοβιτς από τον… ανυπέρβλητο, Χρήστο Κόντη) κι έχασε στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟΚ (1-2)…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.