ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Πρώτα τη νίκη, μετά τη διαφορά…»

Ο Παναθηναϊκός «κυνηγάει» τη νίκη και όχι τη διαφορά, είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, όσον αφορά το ματς με τη Λοκομοτίβ, την οποία χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα του ομίλου μέχρι στιγμής.

Τζόρτζεβιτς: «Πρώτα τη νίκη, μετά τη διαφορά…»

Ο τεχνικός των «πράσινων», αφού εγκωμίασε την ομάδα του Μπαρτζώκα, είπε πως η νίκη είναι ο πρωταρχικός στόχος και όχι η διαφορά των 11 πόντων. Για την μεταγραφή, ανέφερε, πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει για παίκτη, ωστόσο τα ονόματα που έχουν γραφτεί, απέχουν από την πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

Για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σίγουρα. Για μένα η Λοκομοτίβ είναι η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στον όμιλο. Παρότι υπάρχει και η Μπαρτσελόνα, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη και έδειξαν πως διαθέτουν βάθος στον πάγκο, πως έχουν αθλητική ομάδα, πολύ ταλέντο με την μπάλα. Έχουν παίκτες όπως ο Ντιλέινι, ο Ντρέιπερ, ο Κλαβέρ και ο Σίνγκλετον που είναι σπουδαία μεταγραφή. Ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει εξαιρετική δουλειά και θα είμαστε προσεκτικοί».

Για το -11 του Κράσνονταρ και αν ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του  τη διαφορά:  «Γνωρίζω για την διαφορά των 11 πόντων, αλλά πρώτα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως θα νικήσουμε και μετά να διεκδικήσουμε την πιθανότητα να καλύψουμε τη διαφορά».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 18.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση με την Ζαλγκίρις και αν αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια: «Ήταν μια σπουδαία ομαδική δουλειά. Κάναμε καλό παιχνίδι με πολύ καλή συγκέντρωση σε ένα παιχνίδι που δώσαμε επιτέλους στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζω ότι αυτό το παιχνίδι μας έδειξε το μονοπάτι για τον τρόπο που πρέπει να παίζουμε. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά στο πως παίζουμε στο ΟΑΚΑ και εκτός έδρας».

Για την προσθήκη παίκτη: «Όπως κάθε ομάδα στην Euroleague όπως και κάθε ομάδα που παίζει στην Ευρώπη έχει υπόψη ποιοι παίκτες υπάρχουν στην αγορά. Ο Παναθηναϊκός δεν διαφέρει σε αυτό με τις άλλες ομάδες και υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε έναν παίκτη που μας αρέσει αν μπορέσουμε. Όμως τα ονόματα που γράφτηκαν απέχουν από την πραγματικότητα και για αυτό που ψάχνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.