ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κοντονής: «Αυστηρός ο νόμος για ΠΑΕ και φιλάθλους»

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Στάυρος Κοντονής, στο περιθώριο της συνάντησής του με παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά που πρέπει να επιδεικνύουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

Κοντονής: «Αυστηρός ο νόμος για ΠΑΕ και φιλάθλους»

Ο κ. Κοντονής υποδέχτηκε στο γραφείο του τους Μίμη Δομάζο, Αντώνη Αντωνιάδη, Αριστείδη Καμάρα, Γιώργο Ροκίδη Δημήτρη Θεοφάνη και Νίκο Τζουνάκο (από πλευράς Παναθηναϊκού), ενώ από πλευράς Ολυμπιακού, βρέθηκαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Θανάσης Αγγελής, Παναγιώτης Κελεσίδης, Ηλίας Υφαντής και Κώστας Πολυχρονίου.

Ο υφυπουργός στάθηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου, τονίζοντας πως ελπίζει να γίνει ένα παιχνίδι σε κόσμια πλαίσια, ενώ αναφέρθηκε και στην νομοθεσία, η οποία όπως είπε έχει γίνει πολύ πιο αυστηρή.

Ο Σταύρος Κοντονής μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ο νόμος έχει αυστηροποιηθεί και όχι μόνο ως προς στις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες, αλλά και ως προς τους φιλάθλους που δημιουργούν επεισόδια. Ιδίως για τους νέους ανθρώπους θέλω να πω να μην παρεκκλίνουν της νόμιμης συμπεριφοράς, διότι μια τέτοια κατάσταση μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για όλη τους τη ζωή. Υπάρχουν όλες εκείνες οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις να γίνει το Σάββατο ένας σπουδαίος αγώνας μεταξύ δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων. Να γίνει σε πλαίσια πολιτισμένα, να χαρούν οι φίλαθλοι το θέαμα και οι φίλαθλοι του νικητή, τη νίκη της ομάδας τους. Τίποτε πέρα από αυτό».

Για τη συνάντηση με τους παλαίμαχους, είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι ήρθαν και ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόσκληση. Οι άνθρωποι που ήρθαν σήμερα εδώ ήταν οι παιδικοί ήρωες μιας γενιάς, της δικής μου γενιάς και είτε αγωνίζονταν σε ομάδες που υποστηρίζαμε είτε όχι, ήταν αθλητές και ποδοσφαιριστές που λάμπρυναν το ελληνικό ποδόσφαιρο με το ήθος, την αγωνιστικότητα και το ταλέντο τους.

Τους ευχαριστώ για τις συγκινήσεις που μας πρόσφεραν σε εκείνη την τρυφερή ηλικία. Τους λατρέψαμε, τους αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε και να τους εκτιμούμε και σήμερα. Ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μόνο θετικά. Ας μην αμαυρώνουμε λοιπόν τους αγώνες με αγριότητες και μισαλλοδοξία. Ας κρατάμε τις μεγάλες στιγμές του αθλητισμού, ας κρατάμε αυτές τις μαγικές στιγμές που ζούμε στα γήπεδα και να είναι σίγουροι όλοι και ιδίως τα νέα παιδιά, ότι θα θυμούνται τα παιδικά και νεανικά τους χρόνια, συνδυασμένα με ωραίες στιγμές και όχι χαρακτηρισμένα από γεγονότα βίας και αλληλοεξόντωσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ