ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούχα από Παναθηναϊκούς για Παναθηναϊκούς…

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ Fm 94,6», ανέλυσε το νέο πρότζεκτ του «τριφυλλιού», όσον αφορά τα ρούχα που θα «ντύνουν» τη «Μάνα του Λόχου» και όχι μόνο.

Ρούχα από Παναθηναϊκούς για Παναθηναϊκούς…

Για τη σειρά ρούχων, με τα οποία θα ντύνονται όλες οι ομάδες του ερασιτέχνη, αλλά και οι φίλαθλοι που θα το επιθυμούν, μίλησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Ηλίας Μιχαλαριάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για τη σειρά ρούχων του Παναθηναϊκού: «Εδώ και ενάμιση χρόνο ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να ντύσει τα τμήματά του, χωρίς να συνεργαστεί με μεγάλη αθλητική εταιρία, καθώς δεν ενδιαφέρονται για μικρότερα τμήματα που υπάρχουν στο σύλλογο. Το βάρος της ένδυσης των τμημάτων είναι μεγάλο έξοδο για κάθε σύλλογο, γι’ αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ένα πρότζεκτ ελληνικής παραγωγής, ώστε να είναι ακριβώς όπως τα θέλαμε. Πρόπερσι κάναμε μια μελέτη για μια επένδυση σε ελληνική παραγωγή ρούχων, ώστε και να ντύσουμε τα τμήματά μας και να βγάζουμε τα απαραίτητα έσοδα από πωλήσεις προκειμένου να συνεχίζεται η παραγωγή.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε το «κανάλι» να πουλήσουμε τα προϊόντα. Ένα μαγαζί ήταν ένα πρότζεκτ που δεν ήμασταν έτοιμοι να σηκώσουμε. Έτσι ήρθαμε σε συμφωνία με το PAO Shop. Συμφωνήσαμε να δίνουμε χώρο στο γήπεδο και αυτοί να αναλάβουν την πώληση των ρούχων, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον σύλλογο».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον εμπνευστή των σχεδίων των ρούχων: «Τα ρούχα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά από φιλάθλους-φίλους μας, παρακολουθώντας τις τάσεις της αθλητικής μόδας και τον σπορ ντυσιμάτων. Δεν μιλάμε μόνο για ρούχα των αθλητών κατά τη διάρκεια των αθλητικών τους υποχρεώσεων, αλλά και για casual ρούχα και αξεσουάρ».

Για το αν γίνεται κάποιος έμπορος να προμηθευτεί τα προϊόντα: «Βεβαίως, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Παναθηναϊκό και θα τον φέρουμε σε επαφή με τους προμηθευτές. Ο Παναθηναϊκός βάσει του καταστατικού και της όλης λογικής που έχει, δεν έχει δικαίωμα να το κάνει, γι’ αυτό και συνεργάζεται με προμηθευτές, που προμηθεύουν το PAO Shop με κάποια ρούχα και αποδίδονται τα κέρδη, μέσω χορηγίας, Παναθηναϊκό».

Για το πότε τέθηκαν στην διάθεση του κοινού: «Τα ρούχα κυκλοφόρησαν για το ευρύ κοινό κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Κυκλοφορούν κάποια από τη στιγμή που άνοιξε το ΠΑΟ Shop και στα μπαζάρ που έχει κάνει η ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια, όμως τότε δεν υπήρχε ευρεία γκάμα προϊόντων όπως τώρα».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον απ’ τον κόσμο: «Δεν μπορώ να ξέρω 100% για τη δουλειά που γίνεται στο PAO Shop, όμως όταν βγάζαμε κάποια ρούχα στο μπαζάρ γινόταν χαμός. Εξαφανιζόταν τα ρούχα του ερασιτέχνη πριν από όλα τα υπόλοιπα. Ακόμα δεν έχουμε μπει στον χώρο του ίντερνετ. Θα συνεργαστούμε με ένα online shop και στο διαδικτυακό κατάστημα του PAO shop».

Για το σήμα των προϊόντων: «Το brandname είναι το ΠΑΟ και το σήμα είναι ένα Π που περιλαμβάνει το Α και το Ο. Αυτό το λογότυπο υπάρχει σε μια και μοναδική θύρα του γηπέδου. Στην πόρτα της θύρας 5. Η πόρτα αυτή υπάρχει όσο θυμάμαι το γήπεδο και αυτό το σημάδι ήταν πάνω της πάντα. Το βλέπαμε και μας είχε κάνει εντύπωση, όταν ψάχναμε κάτι ξεχωριστό αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε».

Για το οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι μπαίνουν σε μια σειρά. Χθες μας ήρθε μια εγκύκλιος απ’ το Υπουργείο Οικονομικών, που αναφέρει πως μπαίνει φορολογία στο 10% των εσόδων από τα εισιτήρια, ενώ είχαμε αφορολόγητο, όπως γίνεται σε όλους τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Δεν έχουμε και δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι απ’ τα έσοδά μας. Γίνεται επιδρομή σ’ αυτά και δεν υπάρχει πουθενά. Ας έρθει κάποιος να μας αποδείξει ότι έχουμε οποιοδήποτε κέρδος και θα φορολογηθούμε αναλόγως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.