ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καταλήγει στο πλάνο του ο Στραματσόνι

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού(21/11, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται να έχει καταλήξει στο τελικό πλάνο. Ποιες είναι οι σκέψεις για Εσιέν.

Καταλήγει στο πλάνο του ο Στραματσόνι

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι έχει ξεκινήσει, με τον Αντρέα Στραματσόνι να κάνει  τις τελευταίες… δοκιμές για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός προπονητής, έχοντας στη διάθεση του από χθες και τους διεθνείς, είναι πλέον σίγουρο ότι θα πάει με σύστημα 4-4-2.

Ωστόσο, ένα από τα θέματα που κλέβει την… παράσταση, είναι η ετοιμότητα του Εσιέν και αν πάρει θέση βασικού κόντρα στον Ολυμπιακό, με το ενδεχόμενο να μην κάνει ούτε τώρα το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι να γίνεται όλο και πιο έντονο. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της, η εφημερίδα «Goal» χαρακτηρίζει αυτή την κίνηση ως… μπλόφα, με τον Αμπέντ να είναι ο επικρατέστερος για την φανέλα του βασικού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 39χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε, πάντως, στη χθεσινή προπόνηση  χρησιμοποίησε χθες στους βασικούς τον Γκανέζο μέσο, αλλά φαίνεται δύσκολο να παίξει από την αρχή.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μαρινάκης (απόντος και του Βέμερ δεξιά), ο Νάνο αριστερά (αν και πήρε θέση βασικού χθες ο Χουχούμης), Ταυλαρίδης-Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας. Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς και Αμπέντ φαίνεται ότι θα είναι στο κέντρο και Καρέλης-Μπεγκ στη γραμμή κρούσης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ιταλός προπονητής την Πέμπτη (19/11) πριν έναρξη της προπόνησης  προσπάθησε να τους βάλει στο κλίμα, δείχνοντας βίντεο με αγώνες της Ουντινέζε, με σκοπό  να τους δείξει τη φιλοσοφία του. Επίσης, του ξεκαθάρισε, πως δεν πρέπει να αφήσουν χώρους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στον αντίπαλο, που ξέρει καλά να τους εκμεταλλεύεται, ενώ τόνισε πως σε κάθε ευκαιρία  πρέπει να έχουν γρήγορες επιστροφές.

Τέλος, σήμερα αναμένεταινα γίνει ακόμη πιο αναλυτικός, αναφερόμενος στα τρωτά σημεία του αντιπάλου, όπως και σε αυτά που υπερέχει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.