ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Επικοινωνιακό κόλπο του Ολυμπιακού…

Την πρόταση του Παναθηναϊκού για τεχνοκράτη πρόεδρο στη Super League, προσπάθησε να οικειοποιηθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος περί άλλων τύρβαζε, όταν είχαν καταθέσει τη συγκεκριμένη πρόταση οι «πράσινοι».

Επικοινωνιακό κόλπο του Ολυμπιακού…

Είναι γνωστό, πως ο Ολυμπιακός, είναι πρωταθλητής στην… επικοινωνία, κάτι που προσπάθησε να αποδείξει για άλλη μια φορά, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, από το «τριφύλλι», λένε πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να περάσει επικοινωνιακά την εν λόγω πρόταση ως δική του, η οποία έχει  κατατεθεί από τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό, με τους «ερυθρόλευκους» να μην την υποδέχονται «θερμά».

Η εξήγηση που δίνουν οι «πράσινοι», για αυτό το… κόλπο του Ολυμπιακού, είναι πως, επειδή οι δυνάμεις των Πειραιωτών μέσα στο Δ.Σ., εξασθενούν, προσπαθούν να φέρουν το… έργο τούμπα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο ο Γιώργος Μποροβήλος και να παραμείνει μέχρι τέλος στον προεδρικό θώκο.

Τόνιζαν επίσης ότι την Παρασκευή προσπάθησε να κάνει 3/3 στην ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερε και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους εντός της αίθουσας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ