ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσα με ΟΣΦΠ ο Εσιέν!

Ο Γκανέζος μέσος επέστρεψε στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό! Εκτός οι Πράνιτς, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπούρμπος, Δώνης.

Μέσα με ΟΣΦΠ ο Εσιέν!

Στην 20μελή αποστολή του Αντρέα Στραματσόνι είναι οι:  Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Ο Ιταλός τεχνικός αφήνει εκτός του Κροάτη, ο οποίος είχε δηλωθεί τραυματίας από την Εθνική ομάδα της χώρας του. Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Γκανέζο, τα πάντα είναι ανοικτά, ακόμη και το να παίξει βασικός! Είναι κάτι το οποίο θα το μάθουμε την τελευταία στιγμή.

Στο Κορωπί βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, που έφτασε προς το τέλος της προπόνησης. Θα δειπνήσει με την αποστολή και δεν αποκλείεται να τους μιλήσει, στέλνοντάς τους… μήνυμα για το αυριανό ντέρμπι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πλάνα του Στραματσόνι

Οι σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι Στιλ, Νάνο, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης και στα χαφ οι τρεις επικρατέστεροι, σε 4-4-2 στην ευθεία, οι Ζέκα, Αμπέντ είναι σίγουροι. «Παίζονται» ακόμη δυο θέσεις. Οσον αφορά στην επίθεση, το δίδυμο Καρέλης – Μπεργκ έχει «κλειδώσει».

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και στατικές φάσεις, στο τέλος της προπόνησης.

Ο Αναγνωστόπουλος έχει γαστρεντερίτιδα και απουσίασε με άδεια, ενώ ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.