ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Μουντιγκαγί»

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση συμβολαίου στον Γκάμπι Μουντιγκάγι.

«Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Μουντιγκαγί»

Ο 34χρονος Βέλγος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα ottopagine.it, έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μουντιγκαγί, που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Λάτσιο και Ίντερ, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, μετά την αποδέσμευση του από την Τσεζένα, το περασμένο καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο Βέλγος και 15 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει συνεργαστεί με τον Ιταλό τεχνικό του «τριφυλλιού» τη σεζόν 2012-2013, όταν και είχε δοθεί ως δανεικός στην Ίντερ από τη Μπολόνια.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μουντιγκαγί έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών στο παρελθόν και η τελευταία του «γεμάτη» σεζόν ήταν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν και πραγματοποίησε 34 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπολόνια.

Από τότε βρέθηκε σε Ίντερ, Έλτσε και Τσεζένα, χωρίς να καταφέρει να κάνει πάνω από δέκα επίσημες συμμετοχές σε καμία σεζόν, λόγω και ενοχλήσεων στο γόνατο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.