ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό «κόπηκε» ο Πράνιτς

Το ασαφές καταστατικό της ΕΠΟ για τους αποκλεισμούς των διεθνών, οδήγησαν τον ΠΑΟ στην απόφαση να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ντάνιελ Πράνιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γι’ αυτό «κόπηκε» ο Πράνιτς

Ο Κροάτης έχει αποκλειστεί, από την Εθνική ομάδα της χώρας του, παίρνοντας άδεια και επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, το καταστατικό της ομοσπονδίας είναι «μπερδεμένο» σε ό, τι αφορά τους αποκλεισμούς των διεθνών από τις εθνικές τους. Δεν προβλέπει τι γίνεται, αν ο παίκτης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Ετσι, λοιπόν, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι σε αυτή την ΕΠΟ, που περιμένει στη γωνία τον Παναθηναϊκό μαζί με τον… αγαπημένο της Ολυμπιακό, δεν ρισκάρεις. Κάθε άλλο. Γι’ αυτό και οι πράσινοι αποφάσισαν να αφήσουν εκτός ντέρμπι τον Κροάτη άσο, παρά το γεγονός ότι έκανε κανονικά προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.