Panathinaikos Stars

«Δεν τα παρατάμε, έχουμε σκυλιάσει!»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει μπροστά, πιστός στο πλάνο του. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και το «τριφύλλι» θα τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους του. Μέσα από το blog στο panathinaikos24.gr, ο Δήμος Δερμιτζάκης, αναφέρεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Γεια σας,

Η ομάδα οφείλει να συνεχίσει την πορεία της, στον δρόμο που έχει χαράξει ο προπονητής με τη διοίκηση. Εμείς από την πλευράς μας, προσπαθούμε καθημερινά, με πολύ σκληρή δουλειά.

Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να μη στεκόμαστε στις ήττες, πρέπει να κρατάμε τα θετικά και να παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας, που είναι μόνο η σκληρή δουλειά γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Κρατάμε το κεφάλι ψηλά, εγώ προσωπικά αλλά και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε στα δύσκολα, αλλά αντιθέτως σκυλιάζουμε και προσπαθούμε ακόμα περισσότερο!

Συνεχίζουμε με στόχο το καλύτερο πάντα… Δεν πρόκειται όσο έχω το «βήμα» και μπορώ να απευθύνομαι προς εσάς, τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να σταματήσω να σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας! Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός!

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version