ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με μαχητική ψυχή να τον κερδίσει!

Ο Παναθηναϊκός με νέο προπονητή σε μία "καυτή" Λεωφόρο τίθεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό(19:30, Novasports1, Panathinaikos24.gr) με μόνο στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Με μαχητική ψυχή να τον κερδίσει!

Οι “πράσινοι” μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων αντιμετωπίζoυν τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Αντρέα Στραματσόνι, και τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να πάρει τη νίκη σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να αγωνιστεί με σύστημα 4-4-2 στην ευθεία. Πιο συγκεκριμένα ο Στιλ θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν ο Ταυλαρίδης με τον Σάντσεθ, στα αριστερά θα βρεθεί ο Νάνο ενώ στα δεξιά ο Τριανταφυλλοπουλος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Αμπέντ(μπορεί και ο Εσιέν!) με τον Λαγό. Στα δύο άκρα θα βρεθούν οι Ζέκα -Ατζαγκούν ενώ το επιθετικό δίδυμο θα συμπληρώνουν οι Μπεργκ-Καρέλης.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν είναι σίγουρο καθώς ο Στραματσόνι είναι λίγο καιρό στον “πράσινο” πάγκο και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις επιλογές του. Βέβαια όπως έχει τονίσει και παλαιότερα ,σε ομιλία του στο Κορωπί, δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές στον κορμό της ομάδας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.