ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντεμπούτο για Εσιέν!

Ο Μάικλ Εσιέν θα ξεκινήσει ως βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ντεμπούτο για Εσιέν!

Το επίσημο ντεμπούτο του Μάικλ Εσιέν με τα πράσινα πλησιάζει, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Γκανέζος μέσος είναι στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι, για την ενδεκάδα του ντέρμπι.

Ο Εσιέν είχε εξαιρετική εικόνα στις τελευταίες προπονήσεις και έπεισε τον Ιταλό τεχνικό με την παρουσία του, ώστε να τον επιλέξει από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ παράλληλα η εμπειρία του σε ένα τέτοιο ματς, ίσως φανεί καθοριστική.

Από εκεί και πέρα, ο Λουκ Στιλ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος όπως φαίνεται θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνα, ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Νάνο, με τα δύο στόπερ να είναι ο Ταυλαρίδης με τον Σάντσεθ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλάι του Εσιέν θα βρίσκεται ο Αμπέντ, ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζέκα από τα δεξιά και ο Ατζαγκούν από τα αριστερά. Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης θα είναι το επιθετικό δίδυμο για τους «πράσινους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.