ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεχνάει εύκολα ο Θεοδωρίδης!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης άρχισε και πάλι τις...γραφικότητες ξεχνώντας όσα έχει κάνει η ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Ξεχνάει εύκολα ο Θεοδωρίδης!

Είναι αυτό που λέει μια παροιμία “η συνήθεια που έγινε λατρεία” με τον Σάββα Θεοδωρίδη να κάνει πάλι τις …γνωστές και “γραφικές ” δηλώσεις του ξεχνώντας τα όσα έχει κάνει η ομάδα του στο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φωτοβολίδες κατευθυνόμενες έπεσαν πάνω στους παίκτες  μας. Ο νόμος του κυρίου Κοντονή είναι σαφής, δεν πρέπει να γίνει το παιχνίδι. Τραυματίστηκε ο Φινμπόγκανσον έκαψαν το χέρι του, το ίδιο και ο Μιλιβόγιεβιτς. Εμείς δεν παίζουμε σε ζούγκλα! Κύριοι δεν έχετε το φιλότιμο να παίξουμε ποδόσφαιρο αλά Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλετε με άλλους τρόπους να μας κερδίσετε. Περιμένουμε την απόφαση των διαιτητών σύμφωνα με το νέο νόμου. Έπεσαν φωτοβολίδες κατευθυνόμενες. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει σε ζούγκλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.