ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν αρχίζει το ντέρμπι!

Μετά από απόφαση του διαιτητή , Ανδρέα Παππά, το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν θα ξεκινήσει οριστικά.

Δεν αρχίζει το ντέρμπι!

Μετά από διαπραγματεύσεις μιας περίπου ώρας αλλά και γενικά με γνώμονα όσα έγιναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οδήγησαν τους διαιτητές στο να μην επιτρέψουν την έναρξη του παιχνιδιού.Ο κύριος λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση φυσικά ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού.

Ο διαιτητής κ. Παππάς, κάλεσε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και της διοργανώτριας αρχής και τους ενημέρωσε για την οριστική απόφασή του, μετά και από τη σχετική εντολή των Αρχών, να μην ξεκινήσει ο αγώνας για λόγους ασφαλείας. Απομένει βεβαίως να φανεί τι ακριβώς έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα, για να ξεκαθαριστεί και τι ακριβώς προβλέπεται στη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.