Ο Ντάνιελ Πράνιτς αν και είναι απόλυτα υγιής,δεν κατάφερε να δώσει το…παρών ατό αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό μαι τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Κροάτης άσος,ο οποίος επέστρεψε…τραυματίας από τις υποχρεώσεις με την εθνική Κροατίας,εξήγησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διαθέτει στο Facebook, τι συνέβη ακριβώς.

«Είμαι υγιής και έτοιμος. Περιμένω το αποψινό ντέρμπι και είμαι έτοιμος να πάω στο Απόστολος Νικολαϊδης για να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος, διότι ένας παράλογος κανονισμός δεν μου επιτρέπει να παίξω. Ο κανονισμός λέει ότι αν ένας παίκτης επιστρέψει τραυματίας από τις διεθνείς υποχρεώσεις του δεν έχει το δικαίωμα να παίξει στο επόμενο ματς με την ομάδα του, ανεξάρτητα από το γεγονός αν είναι έτοιμος ή όχι. Είχα έναν ελαφρύ πόνο στους προσαγωγούς μου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κροατίας και συμφωνήσαμε με το ιατρικό τιμ να μην κάνω το ταξίδι στη Ρωσία, προκειμένου να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος για το ντέρμπι. Η κροατική ομοσπονδία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με βοηθήσει να παίξω απόψε και θέλω να την ευχαριστήσω. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι τραυματίας, αλλά 100% υγιής και έτοιμος να παίξω. Και όλες οι προσπάθειες που έκανε ο Παναθηναϊκός δεν είχαν επιτυχία, αλλά σήμερα θα είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ομάδας», έγραψε ο Πράνιτς.

https://www.facebook.com/DanijelPranjicOfficial/photos/pcb.988530297834782/988530094501469/?type=3

➡️ Γράψε το σχόλιο σου