ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιθανή η παραίτηση Αλαφούζου!

Ανεπιβεβαίωτες φήμες, κάνουν λόγο για παραίτηση του Γιάννη Αλαφούζου. Σύσκεψη αυτή την ώρα!

Πιθανή η παραίτηση Αλαφούζου!

Πληροφορίες που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο, για σκέψεις παραίτησης του Γιάννη Αλαφούζου, από την προεδρία της ΠΑΕ, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στον Παναθηναϊκό, από το οποίο θα προκύψει η τελικά θα παραιτηθεί ο Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, φέρεται να είναι απογοητευμένος από τα όσα έγιναν απόψε στη Λεωφόρο και το πόσο θα κοστίσει αυτό στο σύλλογο, οικονομικά, βαθμολογικά, αλλά και σε επίπεδο πρεστίζ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.