ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αστυνομία επέβαλλε τη διακοπή, απορία για την καθυστέρηση…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ήταν αυτή που δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη για τη συνέχιση του αγώνα, σε συνεργασία με τον διαιτητή, Ανδρέα Παππά.

Η αστυνομία επέβαλλε τη διακοπή, απορία για την καθυστέρηση...

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν ήταν αυτός που επέβαλλε τη διακοπή του αγώνα, αλλά η αστυνομία σε συνεργασία και συνεννόηση με τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Ανδρέας Παππάς, δεν πήρε τις εγγυήσεις που έπρεπε από την αστυνομία και γι’ αυτό το λόγο δεν έδωσε το “οκ” για την έναρξη της αναμέτρησης.

Αυτό που μένει μετέωρο, είναι το γεγονός, πως ο διαιτητής, ενώ θα μπορούσε να διακόψει το παιχνίδι από τις 18:05, όταν έπεσε και η πρώτη φωτοβολίδα (ως όφειλε βάσει νόμου), άφησε τον κόσμο δύο ολόκληρες ώρες να περιμένει και όταν πια ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή, ο κόσμος ξέσπασε και έγιναν τα γνωστά…, δυστυχώς.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.