ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελαφρά διάσειση ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση πριν την έναρξη του αγώνα, μετέβη στο 401 και εξετάστηκε, όπου διαγνώστηκε με μια ελαφρά διάσειση.

Ελαφρά διάσειση ο αστυνομικός

Ο εν λόγω αστυνομικός, (Φωτεινόπουλος στο όνομα), δέχτηκε επίθεση έξω από το γήπεδο, περίπου μιάμισι ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα που εν τέλει δεν άρχισε ποτέ, με μια καρέκλα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Άμεσα διακομίστηκε στο 401, εξετάστηκε από τους γιατρούς, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για μια απλή διάσειση, ευτυχώς για τον άνθρωπο, όλα πήγαν καλά.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Στάυρος Κοντονής, έχει ενημερωθεί για ότι έχει συμβεί, ευρισκόμενος πάντα σε συνεννόηση με την αστυνομία και τη ΔΕΑΒ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον άτυχο αστυνομικό, έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή, ενώ αργότερα το βράδυ, αναμένεται να τον επισκεφτεί στο 401, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.