ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

«Έπεσε» με ψηλά το κεφάλι (Pics, Vid)

Ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια πραγματοποιούσε μία πολύ καλή εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» παρά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1.

«Έπεσε» με ψηλά το κεφάλι (Pics, Vid)

Οι «πράσινοι» είχαν την συμπαράσταση του κόσμο τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 21/11 του 2000. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχαναν τη μία κλασσική ευκαιρία μετά την άλλη. Λυμπερόπουλος, Βαζέχα αλλά και ο άνθρωπος – αποκάλυψη εκείνου του παιχνιδιού, ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπαρτέζ.

pao-goal-united

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο 2ο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Τέντι Σέριγχαμ. Στο σημείο εκείνο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και ισοφάρισε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Καραγκούνη στο 64ο λεπτό.

kara-4

Μετά από αυτό η Αγγλική ομάδα πίεζε αρκετά αλλά δεν μπορούσε να νικήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού αλλά και το Αντώνη Νικοπολίδη.Μετά το 80′ όμως ο Παναθηναϊκός δέχτηκε 2 ακόμα τέρματα και ηττήθηκε με 3-1 από την Μάντστερ Γιουνάιτεντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE