ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό…

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε σήμερα στον Παναθηναϊκό μετά τα χθεσινά (21/11) γεγονότα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό…

Ο Γιάννης Αλαφούζος με επίσημη τοποθέτηση γνωστοποίησε ότι σήμερα (22/11) θα υποβάλει την παραίτησή του, ενώ παράλληλα θα ληφθούν και αποφάσεις για το πώς θα συνεχίσει το «τριφύλλι» στο άμεσο μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι απηυδισμένος από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι και δυσαρεστημένος από μια μικρή μερίδα οπαδών της ομάδας, που εξαιτίας τους ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, στο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, το οποίο δεν αποκλείεται να κάνει δεκτή την παραίτηση του Αλαφούζου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά, αν ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ εμμείνει στην απόφασή του, αναμένεται να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο ΔΣ θα συζητηθεί και η πρόταση αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Κρίσιμη η σημερινή μέρα στον Παναθηναϊκό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.