ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Τα παίξαμε όλα για όλα…»

Ο Παναθηναϊκός, μετά τα δύο χαμένα σετ, τα έπαιξε όλα για όλα για τη νίκη, συμφωνα με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Ανδρεόπουλος: «Τα παίξαμε όλα για όλα…»

Ο τεχνικός ων «πράσινων», στάθηκε στο γεγονός, πως η ομάδα του δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, ωστόσο παλεύει γι’ αυτό, κάθε μέρα.

Όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στην κάμερα της Nova:

«Ξαφνικά τα φώτα έσβησαν, η επίθεσή μας, που είναι ένα από τα βασικά μας όπλα, κατέβηκε στο 15%, αυτό πιστεύω έφταιξε για την ανατροπή του Φοίνικα. Δεν μπαίναμε με πάθος στη μπάλα, από την άλλη ο Φοίνικας είναι μια μεγάλη ομάδα, πολύ δυνατή. Μας πίεσε, μας δημιοούργησε ανασφάλεια. Το ματς πήγε σε 5ο σετ, τα παίξαμε όλα για όλα και μας βγήκε.

Ο Φοίνικας είναι μια αγαπημένη ομάδα, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την Ελλάδα. Εργάστηκα εκεί περίπου ενάμισι χρόνο, πέρασα υπέροχα, πιστεύω πως έκανα καλή δουλειά. Γενικά το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, 6-7 ομάδες θεωρώ πως θα χτυπηθούν μέχρι τέλους και θεωρώ πως θα είμαστε και εμείς μέσα σε αυτές. Δεν έχουμε βρει ρυθμό ακόμα, αλλά παλεύουμε γι’ αυτό το κάθε μέρα».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.