ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς για το συλλαλητήριο

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, το οποίο όπως ανέφερε, σκοπό έχει να αναδείξει τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς για το συλλαλητήριο

Παράλληλα, ο κ Μιχαλαριάς, αναφέρθηκε στο ματς και τη νίκη επί του Φοίνικα, όπου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του.

Αναλυτικά ο δηλώσεις του Ηλία Μιχαλαριά στην κάμερα της Nova:

«Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει ένα συλλαλητήριο την Τετάρτη στη Λεωφόρο (16:00), θα είναι μια ειρηνική πορεία προς τη βουλή, με σκοπό να στείλει το μήνυμα και να αναδείξει τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό. Το κεντρικό σύνθημα είναι «Φτάνει πια».

Για το ματς:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές, είμαστε νέα ομάδα και πιστεύω πως αρχίζουμε να «δένουμε» σιγά-σιγά. Με έχει «ξινίσει» που χάσαμε δύο σετ και ένα βαθμό, αλλά δεν πειράζει, με μαχητική ψυχή, θα προσπαθήσουμε και θα δούμε που θα μας βγει».

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...