ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Να πάρει αποφάσεις η κυβέρνηση»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» τονίζοντας ότι το Σάββατο έζησε σκηνικά πολέμου ενώ πρόσθεσε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα.

Ζέκα: «Να πάρει αποφάσεις η κυβέρνηση»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στον πορτογαλικό τύπο αναφέρθηκε σ’ όσα έγιναν το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Ζέκα:

«Έμοιαζε σαν ένα σκηνικό πολέμου. Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες. Ρίχτηκαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είναι λυπηρό, αυτά δεν έπρεπε να συμβούν. Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη μία για πάντα. Πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό, να πάρουν δραστικές αποφάσεις εάν είναι δυνατό και όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου». «Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, είναι ότι οι οπαδοί θα πάνε στο δικαστήριο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και ελπίζω να υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι στα γήπεδα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.