ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φως στο παρασκήνιο της διακοπής!

Συγκλονιστικά στοιχεία για το τι συνέβη στα αποδυτήρια της Λεωφόρου καταγράφει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA. Ποια τα πρόσωπα και τα γεγονότα που καθόρισαν τις εξελίξεις.

Φως στο παρασκήνιο της διακοπής!

Υπήρξαν πολλά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της διακοπής στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Υπήρξαν ακόμα περισσότερες απόψεις που εκφράστηκαν. Υπήρξαν όμως, άλλες τόσες πτυχές που δεν φωτίστηκαν. Έμειναν στο σκοτάδι των αποδυτηρίων της Λεωφόρου. Εκεί όπου συνέβησαν πολλά, αλλά δεν έγιναν γνωστά όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.