ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαραβάκος: «Θα παραμείνει ο πρόεδρος»

Την πεποίθησή του ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει στην προεδρία εξέφρασε ο Δημήτρης Σαραβάκος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. «Θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια», πρόσθεσε.

Σαραβάκος: «Θα παραμείνει ο πρόεδρος»

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σαραβάκος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για:

-το πώς αισθάνεται ο ίδιος και πώς αισθάνονται στον Παναθηναϊκό που δεν έγινε το ντέρμπι:«Ο κάθε φίλαθλος θέλει να δει και ο κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε ένα ντέρμπι. Δυστυχώς όμως δεν έγινε. Δεν έχει σημασία πώς αισθάνομαι εγώ, αλλά πώς αισθάνεται όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και η διοίκηση και οι παίκτες. Βλέπω ότι σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση. Θέλουν να τους δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους. Προετοιμάζονται για αυτό το παιχνίδι και δυστυχώς δεν γίνεται. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τους παίκτες».

-την απόφαση ματαίωσης του αγώνα:«Καταδικάζουμε κάθε μορφής επεισόδια και τη βία στα γήπεδα. Για άλλη μια φορά βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι που πέταξαν αυτές τις φωτοβολίδες στους παίκτες. Αυτά είναι όλα καταδικαστέα. Όμως πριν λίγες μέρες είχα δει το ίδιο πράγμα να συμβαίνει στον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό κι εκεί ο διαιτητής δεν έκανε καν σύσταση για το ίδιο γεγονός».

-το αν θα παραμείνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην ΠΑΕ:«Ο πρόεδρος βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό σε μια παρά πολύ δύσκολη στιγμή, όταν η ομάδα ήταν στο χείλος του γκρεμού και κατάφερε να την κρατήσει όρθια. Γίνονται προσπάθειες και νομίζω πως θα παραμείνει στην ομάδα γιατί την αγαπά. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Θα δούμε. Πιστεύω πως θα ξεπεράσει τα εμπόδια που υπάρχουν».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...