Ο Ανδρέας Νιγιάννης ήταν παρατηρητής της ΔΕΑΒ στο γήπεδο της Λεωφόρου με αρμοδιότητα τα αποδυτήρια, μίλησε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και ανέφερε πως και κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και στ’ αποδυτήρια δεν υπήρξε το παραμικρό. Ενώ σχετικά με την έκθεση που συνέταξε τόνισε, πως από την πλευρά του υπήρξε αίσθηση πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παρατηρητή της ΔΕΑΒ:

«Αυτό που έχω καταγράψει στην έκθεση και ανέφερα στον πρόεδρο της ΔΕΑΒ είναι ότι στα αποδυτήρια υπήρχε ηρεμία που δεν είχε σχέση με την εικόνα στο γήπεδο. Η αρμοδιότητα η δική μου ήταν η παρουσία της φιλοξενούμενης ομάδας, η άφιξή της στο γήπεδο.

Οι παίκτες ήρθαν με απόλυτη ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της αναμονής δεν έγινε κάτι επιβαρυντικό. Έγινε το συμβάν με τις φωτοβολίδες, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στο γήπεδο και μετά επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια αναζητήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο αθλητικός εισαγγελέας και προσήλθε μετά από λίγη ώρα στα αποδυτήρια.

Η θέση μου ήταν στο διάδρομο των αποδυτηρίων. Πάνω από τα αποδυτήρια που ήταν η θύρα 11 είχαμε την ενημέρωση πως υπήρχε ένταση, όπως και για τον τραυματισμό του αστυνομικού, όμως μέσα στη φυσούνα τα πράγματα ήταν ήρεμα.

Γράφω στην έκθεσή μου ότι ο αγώνας θα γινόταν, καθώς οι ποδοσφαιριστές ήταν στη φυσούνα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν βγει για ζέσταμα, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόντουσαν οι συστάσεις και ήταν η αίσθησή μου ότι θα ξεκινήσει ο αγώνας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS