Διονύσης Δεσύλλας

Εντιμε άνθρωπε κυρ Κοντονή

Ο Σταύρος Κοντονής θέλει, αλλά ακολουθεί λάθος δρόμο. Κι αν δεν τον αλλάξει θα αποτύχει παταγωδώς στην προσπάθειά του για «μακιγιάρισμα» του άσχημου ελληνικού ποδοσφαίρου. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Για τα όσα θλιβερά έγιναν το Σάββατο σε ένα ντέρμπι που δεν διεξήχθη ποτέ, γράφτηκαν πολλά. Την άποψή μου την κατέγραψα τόσο στο sport-fm.gr, όσο και στο panathinaikos24.gr. Εν ολίγοις, η ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του ματς πηγαίνει σε ΠΑΕ, Παππά και Αστυνομία. Η τελευταία έχει και τη μεγαλύτερη. Διότι απεδείχθη ότι και να ελέγξει το πλήθος δεν μπορεί και να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή ενός παιχνιδιού. Αντιθέτως, μπορεί πανεύκολα να βγάζει τα γκλοπ από τις θήκες και να χτυπάει. Περίφημα.

Να τα βλέπει αυτά ο Σταύρος Κοντονής, που έχει αναλάβει το βαρύ «φορτίο» της εξυγίανσης του ελληνικού αθλητισμού και του «μακιγιαρίσματος» αυτής της ασχήμιας. Ο Υφυπουργός θέλει.  Δεν αμφιβάλλω επ’ αυτού. Ακολουθεί, όμως, λάθος δρόμο και θα πρέπει να το καταλάβει.

Αν νομίζει ότι το Σάββατο «νίκησε» το νέο αθλητικό νομοσχέδιο επειδή έγιναν 17 (αλήθεια τώρα;) συλλήψεις, είναι γελασμένος. Διότι για μια ακόμη φορά το ποδόσφαιρο έχασε. Δεν έγινε ένα ντέρμπι, παρακολουθήσαμε ένα 12ωρο παράνοιας στη Λεωφόρο και γίναμε μάρτυρες ενός «πολέμου» και ωμής βίας, μεταξύ χούλιγκαν και ΜΑΤ. Και 16 χιλιάδες κόσμου να φεύγουν άρον, άρον για τα σπίτια τους με δάκρυα στα μάτια από τα δακρυγόνα και με αηδιασμένα πρόσωπα. Ας μην περνάει, λοιπόν, προς τα έξω η εικόνα ότι ο νόμος νίκησε και «τι καλά που τα κάνουμε στην κυβέρνηση».

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Διονύση Δεσύλλα στο rebukesport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version