Ως γνωστόν, η ΠΑΕ έκανε ένσταση, ζητώντας την ακύρωση του φύλλου αγώνα, αλλά και τον ορισμό του ντέρμπι σε νέα ημερομηνία.
Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν τη σύνταξη του φύλλου αγώνα του ντέρμπι από τον διαιτητή Παππά, αλλά και τη… μανία των ανθρώπων του Ολυμπιακού να μη γίνει το παιχνίδι. Μια… μανία που συνεχίζεται, σε μια προσπάθεια από τους Πειραιώτες να πάρουν το ματς στα χαρτιά. 
Χαρακτηριστικά, από το “τριφύλλι” τόνιζαν ότι “το θέμα έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πέταχθηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γίνονταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλεα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ριφθησαν οι φωτοβολίδες, να μην διεξαχθεί ο αγωνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιούργησουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε…”

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS