ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Ήθελα να γυρίσω, αλλά το μπάσκετ είναι business»

Ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε στην Ελλάδα ως παίκτης της Γαλατάσαραϊ και εξηγεί στο SDNA πως ήθελε πολύ να παίξει ξανά στον Παναθηναϊκό, αλλά «το μπάσκετ είναι business».

Λάσμε: «Ήθελα να γυρίσω, αλλά το μπάσκετ είναι business»

Ξεσήκωσε τον κόσμο, συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Διαμαντίδη, ανέβασε την αξία του, συμμετείχε ενεργά σε δύο πρωταθλήματα, πέρασε υπέροχα! Ο Στέφαν Λάσμε είχε όλα όσα ήθελε στην Ελλάδα και λίγο έλειψε να επιστρέψει σε αυτήν το καλοκαίρι. Η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ παρά την μεγάλη του θέληση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.