ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είχα την αίσθηση πως το ματς θα ξεκινήσει»

Ο Ανδρέας Νιγιάννης παρατηρητής της ΔΕΑΒ, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι κατά τη διάρκεια της διακοπής και τόνισε πως υπήρξε αίσθηση πως ο αγώνας θα ξεκινήσει.

«Είχα την αίσθηση πως το ματς θα ξεκινήσει»

Ο Ανδρέας Νιγιάννης ήταν παρατηρητής της ΔΕΑΒ στο γήπεδο της Λεωφόρου με αρμοδιότητα τα αποδυτήρια, μίλησε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και ανέφερε πως και κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και στ’ αποδυτήρια δεν υπήρξε το παραμικρό. Ενώ σχετικά με την έκθεση που συνέταξε τόνισε, πως από την πλευρά του υπήρξε αίσθηση πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παρατηρητή της ΔΕΑΒ:

«Αυτό που έχω καταγράψει στην έκθεση και ανέφερα στον πρόεδρο της ΔΕΑΒ είναι ότι στα αποδυτήρια υπήρχε ηρεμία που δεν είχε σχέση με την εικόνα στο γήπεδο. Η αρμοδιότητα η δική μου ήταν η παρουσία της φιλοξενούμενης ομάδας, η άφιξή της στο γήπεδο.

Οι παίκτες ήρθαν με απόλυτη ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της αναμονής δεν έγινε κάτι επιβαρυντικό. Έγινε το συμβάν με τις φωτοβολίδες, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στο γήπεδο και μετά επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια αναζητήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο αθλητικός εισαγγελέας και προσήλθε μετά από λίγη ώρα στα αποδυτήρια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η θέση μου ήταν στο διάδρομο των αποδυτηρίων. Πάνω από τα αποδυτήρια που ήταν η θύρα 11 είχαμε την ενημέρωση πως υπήρχε ένταση, όπως και για τον τραυματισμό του αστυνομικού, όμως μέσα στη φυσούνα τα πράγματα ήταν ήρεμα.

Γράφω στην έκθεσή μου ότι ο αγώνας θα γινόταν, καθώς οι ποδοσφαιριστές ήταν στη φυσούνα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν βγει για ζέσταμα, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόντουσαν οι συστάσεις και ήταν η αίσθησή μου ότι θα ξεκινήσει ο αγώνας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...