ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κλίμα για να το πάρουν στα χαρτιά…»

Διαβάστε τι λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σχετικά με τη σύνταξη του φύλλου αγώνα του Παππά και τη λυσσαλέα προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

«Κλίμα για να το πάρουν στα χαρτιά...»
Ως γνωστόν, η ΠΑΕ έκανε ένσταση, ζητώντας την ακύρωση του φύλλου αγώνα, αλλά και τον ορισμό του ντέρμπι σε νέα ημερομηνία.
Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν τη σύνταξη του φύλλου αγώνα του ντέρμπι από τον διαιτητή Παππά, αλλά και τη… μανία των ανθρώπων του Ολυμπιακού να μη γίνει το παιχνίδι. Μια… μανία που συνεχίζεται, σε μια προσπάθεια από τους Πειραιώτες να πάρουν το ματς στα χαρτιά. 
Χαρακτηριστικά, από το “τριφύλλι” τόνιζαν ότι “το θέμα έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πέταχθηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γίνονταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλεα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ριφθησαν οι φωτοβολίδες, να μην διεξαχθεί ο αγωνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιούργησουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε…”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...