ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Έτσι πέρασαν τα «πολεμοφόδια» στη Λεωφόρο!

Κόλαφος είναι η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια του ντέρμπι, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως όσοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο είχαν απώτερο σκοπό να μπουν στα αποδυτήρια. Μπλόκαρε το τουρνικέ και πέρασαν με «ντου» οπαδοί χωρίς έλεγχο!

Έτσι πέρασαν τα «πολεμοφόδια» στη Λεωφόρο!

Με κάθε λεπτομέρεια αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας τα έκτροπα που συνέβησαν το γήπεδο της Λεωφόρου, όσο και στους δρόμους πέριξ του γηπέδου και δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του ντέρμπι. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport», τέθηκε εκτός λειτουργίας το ένα από τα δύο τουρνικέ της θύρας 14, καθώς κάποιοι έκοψαν τα καλώδια, με αποτέλεσμα να μαζευτούν εκατοντάδες οπαδοί που πίεζαν για να μπουν στη συγκεκριμένη θύρα και τελικά τα κατάφεραν χωρίς να τους γίνει επαρκής έλεγχος. Εκείνο δε που αναφέρεται παράλληλα είναι ότι όσοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο είχαν σκοπό να εισέλθουν και στα αποδυτήρια. Στα αξιοσημείωτα επιπλέον της έκθεσης είναι πως είχαν ληφθεί επιπρόσθετα μέτρα λόγω των τρομοκρατικών γεγονότων στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ