ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Εμπαγέ και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 21χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό Ιμπραχίμα Εμπαγέ.

Σενάρια για Εμπαγέ και Παναθηναϊκό

Ο νεαρός αμυντικός της Μπολόνια, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αντρέα Στραματσόνι και τώρα οι Ιταλοί, κάνουν λόγο για νέα πιθανή συνεργασία των δύο αντρών, στον Παναθηναϊκό.

Ο Εμπαγέ, βρέθηκε αρχικά στις ακαδημίες της Ίντερ και εν συνεχεία ο Στραματσόνι αποφάσισε να τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα, με τον νεαρό μάλιστα να ακολουθεί την προετοιμασία των «νερατζούρι», τον Ιούλιο του 2012.

Από εκεί και πέρα, ο Εμπαγέ δεν πραγματοποίησε τις συμμετοχές που θα ήθελε και μετά την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού, δόθηκε δανεικός στη Λιβόρνο και τον Ιανουάριο του 2015 στη Μπολόνια, που αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκεί πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές και βοήθηκε την ομάδα του να ανέβει και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια», αναγκάζοντας με τις εμφανίσεις του τη Μπολόνια, να πληρώσει τη ρήτρα του και να τον αποκτήσει ως κανονική μεταγραφή.

Φέτος όμως δεν είναι η χρονιά του, καθώς έχει καταφέρει να κάνει ελάχιστες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να εξετάζει το μέλλον του. Εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, την περίπτωση του εξετάζουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Παράλληλα, με την παρουσία του στην Ιταλία, ο Εμπαγέ αγωνίστηκε και με την Εθνική ομάδα της χώρας, όντας ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της χώρας που το κάνει αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.