ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Το κίνητρο μας είναι να κερδίσουμε μακριά από το ΟΑΚΑ»

Την πρώτη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ ψάχνει ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με τον Σάσα Πάβλοβιτς, αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του «τριφυλλιού», στην αναμέτρηση με την Καρσίγιακα.

Πάβλοβιτς: «Το κίνητρο μας είναι να κερδίσουμε μακριά από το ΟΑΚΑ»

Ο έμπειρος φόργουορντ, τόνισε την κρισημότητα του αγώνα με τους Τούρκους και πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει την εμφάνιση που πρέπει, για να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας και θα παίξουμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Εκείνοι θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, γιατί θα αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Ωστόσο, το δικό μας κίνητρο θα είναι να νικήσουμε μακριά από το ΟΑΚΑ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να πετύχουμε τον στόχο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.