ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοντονής: «Γι αυτό μίλησα με τον Μαρινάκη»

Για λόγους… ευγένειας μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, πριν από τη ματαίωση του ντέρμπι αιωνίων, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Κοντονής: «Γι αυτό μίλησα με τον Μαρινάκη»

«Το δημοσιοποίησα εγώ, όταν υπήρξε μια υπόνοια ότι μίλησα με τον διαιτητή. Εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μίλησα με δύο παράγοντες του Ολυμπιακού που με κάλεσαν για να μου πουν ότι χτυπήθηκε παίκτης του Ολυμπιακού.

Τους απάντησα ότι τα βλέπω αλλά δεν έχω καμία αρμοδιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι. Από ευγένεια και μόνο δε μπορείς να κλείσεις το τηλέφωνο. Είπα ότι πρέπει να αφήσουν οι πάντες τον διαιτητή να πάρει απόφαση για τον αγώνα», δήλωσε ο κ. Κοντονής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Όταν ρωτήθηκε για τον περιοριστικό όρο ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον κύριο Μαρινάκη κι αν έχει παραβιαστεί, είπε:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εγώ σε δουλειές άλλων δεν εμπλέκομαι. Η εκτελεστική εξουσία θα κάνει τη δουλειά της, όπως και η δικαστική εξουσία. Κατά την δικαστική εξουσία δεν παραβιάζει το περιοριστικό όρο που έχει δεχθεί. Υπάρχει μια παραφιλολογία που έχει αναγάγει σε προπατορικό αμάρτημα το τηλεφώνημα αυτό. Ουδεμία επαφή είχα ή έχω με διαιτητή παρατηρητή ή μέλους οποιουδήποτε οργάνου όταν βρίσκεται σε διαδικασία απόφασης. Είπα ότι πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.