ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φραντζέσκος: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα»

Σε διευκρινήσεις για όλα όσα δήλωσε στην Αθλητική Κυριακή προχώρησε ο Κώστας Φραντζέσκος.

Φραντζέσκος: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και προπονητής της ομάδας Κ17, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και έχοντας το θάρρος της γνώμης του, τόνισε πως δεν μετανιώνει για όσα είπε για τον Σάββα Θεοδωρίδη και τις πρακτικές του.

«Δεν κατηγόρησα κανέναν από την πλευρά του Ολυμπιακού. Είπα ό,τι είδα. Είπα ότι ο κ.Θεοδωρίδης δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι. Αυτό δεν είπε στις δηλώσεις του; Είπα ότι ο κ.Θεοδωρίδης δεν ήθελε να γίνει. Ο καθένας θέλει να προστατεύσει την ομάδα του. Εγώ καυτηρίασα ότι σε τέτοια παιχνίδια βγαίνουμε και κάνουμε τέτοιες δηλώσεις. Δεν τις είδα τις δηλώσεις αυτές σε άλλα παιχνίδια», τόνισε ο Φραντζέσκος και πρόσθεσε:

«Δεν μετανιώνω για όσα είπα. Απλώς δεν ακούστηκαν όλα. Η συζήτηση ξεκίνησε με το ότι είναι απαράδεκτα τα γεγονότα που είχαν γίνει. Αυτό δεν ακούστηκε. Ούτε ακούστηκε ότι ευχήθηκα καλή πορεία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και καλή τύχη στον αγώνα της Τρίτης. Δεν έχω κανένα συμφέρον. 17 χρόνια υπηρέτησα το άθλημα, δεν είχα προκαλέσει κανέναν. Είπα πράγματα που είδα και στο μόνιτορ του καναλιού. Είπα ευτυχώς που δεν βρήκε η φωτοβολίδα τον Φιμπόγκασον. Αλλά δεν ακούστηκε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είπα ότι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο πως είναι άσχετοι. Εσείς πιστεύετε ότι είναι σχετικοί; Αν το ήθελαν το καλό του ποδοσφαίρου τότε θα το είχαμε φτιάξει. Δεν είναι κρίμα να μην βλέπουμε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού; Ρωτήστε τους παίκτες. Τρία – τέσσερα τέτοια παιχνίδια θέλουν οι παίκτες. Υπάρχουν κίνητρα».

Οσο για τα γεγονότα της Λεωφόρου, τόνισε: «Βολεύουν πάρα πολλούς αυτά τα γεγονότα. Υπάρχουν προβλήματα στη χώρα. Πώς ξεχνιούνται; Με τον όχλο. Πού δίνει το «παρών» ο όχλος; Στο ποδόσφαιρο. Σε τέτοια. Μιλάμε ακόμη για το τι έγινε το Σάββατο. Έχουμε ξεχάσει τι έχει γίνει στη Γαλλία. Σε ένα γήπεδο που χώραγαν 15000 κόσμος, είχαμε 5000 αστυνομικούς. Και είδαμε τι έγινε… Πρέπει η κάθε ομάδα να περιφρουρεί το σπίτι της. Δεν χρειάζονται τόσοι αστυνομικοί. Είναι εγκληματικό να μην μπορείς να φυλάξεις το σπίτι σου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.