ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Διπλό αυτοπεποίθησης…

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μια… σπίθα, για να μπορέσει να αποβάλλει το άγχος και την πίεση και αυτό δεν είναι άλλο, από μια νίκη εκτός έδρας, απέναντι στην Καρσίγιακα.

Διπλό αυτοπεποίθησης…

Οι «πράσινοι» παρόλο που δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα, έχουν μπροστά τους, τέσσερα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Παρασκευής στη Σμύρνη, προκειμένου να ανατρέψουν και τη βαθμολογία, αλλά και το κλίμα…

Δεν έχει την παραμικρή σημασία, το ποια θα είναι η τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού στο Top-16. Με τις ίδιες ομάδες θα παίξει, είτε προκρινόταν ως πρώτος, είτε προκριθεί ως 4ος.

Το πρόβλημα το οποίο εστιάζεται, είναι διττό. Αφενός στο γεγονός πως ακόμα ο κόουτς Τζόρτζεβιτς δεν έχει καταλήξει/βρει το σχήμα και τη φιλοσοφία με την οποία θα παίζει η ομάδα του, κοινώς η ταυτότητα και αφετέρου, η αδυναμία του στο να κερδίζει παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ, αν και στο τελευταίο ματς, ούτε η έδρα του, δεν του έφτασε…

Αν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα σερί νικών στην Ευρωλίγκα, τότε και ο ίδιος ο «Σάλε» θα βρεθεί ακόμα πιο… κοντά στο να βρει τους τρόπους και τις λύσεις για τα προβλήματα που έχει η ομάδα του.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, στο μυαλό όλων είναι ένα πράγμα: Νίκες και μόνο νίκες. Γι’ αυτό πάει «πίσω» και η συμμετοχή των Χαραλαμπόπουλου και Παπαγιάννη, γι’ αυτό και το rotation (εξαιτίας και των τραυματισμών βέβαια) είναι μικρό.

Ο Παναθηναϊκός θα λειτουργήσει από δω και πέρα, κάτω από μεγάλη πίεση. Αν κερδίσει την Παρασκευή, θα αποσυμφορηθεί η πίεση, αν όχι, θα «φρακάρει» ακόμα περισσότερο και κανένας παίκτης που θα έρθει, αν έρθει, δεν θα μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς γνωρίζει ότι οι παίκτες του, με ένα μεγάλο «διπλό» θα βρουν τα αποθέματα ψυχολογίας που χρειάζονται για να καλύψουν αυτά της ενέργειας (ελέω απουσιών) και το ματς με τους Τούρκους, είναι ότι πρέπει για να γίνει αυτό.

Η νίκη είναι επιτακτική, καθώς σε διαφορετική περίπτωση-δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός-οι τριγμοί θα είναι μεγάλοι και θα υπερκεράσουν το πέπλο των δύο νικών επί του Ολυμπιακού, που λειτούργησαν μέχρι στιγμής, ως μαξιλαράκι ασφαλείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ