ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Τι δουλειά έχεις να μιλάς με τον Μαρινάκη;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή, ήταν έξαλλος με τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και αυτό ακριβώς μετέφερε και στον υφυπουργό αθλητισμού, πριν αναφερθεί στο τηλεφώνημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Τι δουλειά έχεις να μιλάς με τον Μαρινάκη;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν θορυβημένος μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ στη Λεωφόρο και αυτό ακριβώς μετέφερε και στον Σταύρο Κοντονή, έχοντας παράλληλα πολλά ερωτήματα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρχικά μίλησε για τον επηρεασμό του Ανδρέα Παππά, από ανθρώπους που δεν είχαν κανένα λόγο να είναι εκεί και τόνισε πως με τέτοιες μεθόδους, η κάθαρση δε θα έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτά που έγιναν ήταν ανήκουστα. Από πού κι ως που όλοι αυτοί που είδαμε μιλούσαν με τον διαιτητή και τον επηρέαζαν; Αυτή είναι η κάθαρση που θέλετε; Επιτέλους, ζητάμε ισονομία. Δεν γίνεται για όλα να την πληρώνει πάντα ο Παναθηναϊκός», είπε, αρχικά, στον Υφυπουργό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, καταδίκασε τη βία, αλλά παράλληλα αναρωτήθηκε για το εξής: «Ποιο άρθρο του νόμου προβλέπει την αναβολή του αγώνα για τις φωτοβολίδες που έπεσαν πριν από την έναρξη;»

Ο κύριος Κοντονής σε εκείνο το σημείο, απάντησε πως οι τακτικοί δικαστές θα αποφασίσουν για το μέγεθος της τιμωρίας, ενώ λίγο αργότερα η κουβέντα πήγε και στην επικοινωνία του υφυπoυργού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Γιάννη Αλαφούζο να του λέει με έντονο ύφος: «Τι δουλειά έχεις να μιλάς με τον Μαρινάκη; Τον νομιμοποιείς έτσι, δεν το καταλαβαίνεις; Τι λόγο έχει για το ματς ένας άνθρωπος που έχει περιοριστικούς όρους ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο;».

Η απάντηση του Υφυπουργού ήταν άμεση και ακούστηκε η δικαιολογία των προηγούμενων ημερών: «Με πήρε και το σήκωσα. Αν το κάνατε κι εσείς, το ίδιο θα έκανα. Με όλους μιλάω. Δεν πήρα καμία θέση».

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε φυσικά και στις τεράστιες ευθύνες της ελληνικής αστυνομίας, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι και σε αυτό συμφώνησε και ο Σταύρος Κοντονής, που ζήτησε τη βοήθεια της ΠΑΕ για να βρεθούν εκείνοι που άρχισαν τα επεισόδια.

Εκεί ακριβώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκαθάρισε πως «αυτή είναι δουλειά της αστυνομίας και όχι δική μας» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Σταύρο Κοντονή: «Δείξε μας ότι έχεις τη βούληση να καθαρίσεις το ποδόσφαιρο. Δείξε μας ότι δεν είσαι σε κανένα άρμα κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου. Αν δούμε έργα, θα σε στηρίξουμε. Αλλά δείξε μας επιτέλους!».

Όπως έγινε γνωστό από τη ΓΓΑ, στη συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τον Γιάννη Αλαφούζο, ο υφυπουργός αθλητισμού ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην παραιτηθεί και να συνεχίσει το έργο που έχει αρχίσει. Οι δυο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους, με τον Αλαφούζο να τονίζει και πάλι, ότι θέλει να δει έργα από τον Κοντονή, αλλιώς θα υπάρξει ακόμα πιο σκληρή στάση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ