ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Έσβησαν οι διακόπτες…»

Το γνωστό… μπλακ άουτ, που παρουσιάζεται φέτος στον Παναθηναϊκό, ήταν αυτό που κόστισε τη νίκη, απέναντι στην Ορεστιάδα, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Ανδρεόπουλος: «Έσβησαν οι διακόπτες…»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», τόνισε πως γνωρίζει ποια είναι η αιτία και προσπαθεί μέσα από την προπόνηση, να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στην κάμερα της NOVA:

«Έσβησαν οι διακόπτες μας…, μας συνέβη ότι και στη Κυψέλη στα δύο σετ με τον Φοίνικα, όπως και στην Κηφισιά. Το γνωρίζουμε το πρόβλημα, γνωρίζουμε την αιτία, προσπαθούμε να το λύσουμε μέσα από την προπόνηση.

Έχουμε σκαμπανεβάσματα, ενώ αποκτούμε μέσα στο παιχνίδι ρυθμό και έχουμε ένα καλό πρόσωπο, αλλάζει αυτό, κάνουμε πολλά λάθη, έχουμε ανασφάλεια στην υποδοχή και αφλογιστία στην επίθεση.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν γίνεται στην επίθεση από 50-55% να πέφτουμε στο 20%, είναι τραγικό ποσοστό. Πρέπει να βρούμε τη λύση μέσα από την προπόνηση, προσπαθούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.