ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι… απορίες του «Στράμα» για το ντέρμπι

O Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (21/11) δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού απόρησε σχετικά με τους λόγους που δεν ξεκίνησε το ντέρμπι, ενώ ελπίζει πως το «τριφύλλι» θα δικαιωθεί με την ένσταση που έκανε για εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού.

Οι... απορίες του «Στράμα» για το ντέρμπι

Η απόφαση του διαιτητή, κ.Παππά να μην πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (21/11) με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την απορία του Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο προπονητής των «πρασίνων» που βρισκόταν στα αποδυτήρια την ώρα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο οι φωτοβολίδες, εξέφρασε την απορία του σχετικά με την απόφαση του διαιτητή να μην διεξαχθεί στο ντέρμπι, από τη στιγμή που όταν ο ίδιος βγήκε στο γήπεδο τα πράγματα είχαν ηρεμήσει.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι «αυτά τα πράγματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, γιατί είναι άδικο να τιμωρείται η ομάδα», ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί με την ένσταση που κατέθεσε για εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.