Ποδόσφαιρο

Ήρθε για Καρέλη η Τουλούζ

Στο γήπεδο της Λεωφόρου βρέθηκε άνθρωπος της Τουλούζ το περασμένο Σάββατο (21/11), προκειμένου να... τσεκάρει από κοντά την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, σε ένα ντέρμπι που τελικά δεν έγινε ποτέ, χωρίς ωστόσο αυτό όμως να πτοεί τον γαλλικό σύλλογο.

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Λεωφόρου βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο (21/11) άνθρωποι της Τουλούζ, προκειμένου να… τσεκάρουν από κοντά τον Νίκο Καρέλη, σε ένα ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ.

Ωστόσο, αυτό δεν πτοεί του ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου, οι οποίοι φέρεται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη, ακόμα και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας ήρθε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, ωστόσο δεν κατάφερε να δει τον επιθετικό των «πρασίνων», καθώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που τελικά δεν διεξήχθη. Αυτό βέβαια δεν πτοεί την πλευρά της Τουλούζ, καθώς στο εγγύς μέλλον θα έρθουν ξανά στην Αθήνα άνθρωποι της ομάδας για να δούνε από κοντά  την περίπτωση που τους απασχολεί.

Πάντως, από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν σκέφτονται ακόμη το μεταγραφικό κομμάτι, ωστόσο  θα εξετάσουν κατά περίπτωση κάθε πρόταση την περίοδο του Ιανουαρίου.

Exit mobile version