ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαρύ πρόστιμο, χωρίς αφαίρεση βαθμών…

Η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου στον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί κίνδυνο για αφαίρεσης βαθμών, ωστόσο παραμένει ο φόβος βαρύ προστίμου σε περίπτωση που οι «πράσινοι» θεωρηθούν υπεύθυνοι για την μη διεξαγωγή του αγώνα.

Βαρύ πρόστιμο, χωρίς αφαίρεση βαθμών...

Ορατός παραμένει ο κίνδυνος με βαρύ πρόστιμο, ωστόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στο «τριφύλλι»  για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον κίνδυνο  αφαίρεσης βαθμών  να απομακρύνεται. Σε περίπτωση όμως, που οι «πράσινοι» αποδειχτούν υπαίτιοι για την μη διεξαγωγή του ντέρμπι, τότε περιμένει τον σύλλογο βαρύ πρόστιμο,

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας απευθύνει κατηγορίες στους πράσινους για:

εκτεταμένα επεισόδια στο εν γένει χώρο του γηπέδου, κάτι που μπορεί να του επιφέρει πρόστιμο από 40.000 μέχρι και 100.000 ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-επεισόδια στις κερκίδες που μπορεί να σημαίνει πρόστιμο από 50.000 μέχρι και 120.000 ευρώ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, πως δεν κάνει αναφορά για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο κάτι που θα είχε ως συνέπεια και την τιμωρία με αφαίρεση τριών βαθμών.

«Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ.2δ, ε, 3, 5β, 6 (περ. α, β και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Πρωταθλήματος Super League, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της 21/11/2015)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο  Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένταση κατά του φύλλου αγώνα, ζητώντας να ακυρωθεί αυτό και να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.