ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω»

Έχοντας πάρει το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Παππάς ταξιδεύει στη Σμύρνη για να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα, να φύγει με το διπλό από την έδρα της Καρσίγιακα.

Παππάς: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω»

Ο Έλληνας άσος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» μετά από έξι μήνες απουσίας και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, σε περίπτωση που ο Σάσα Τζόρτζεβιτς του δώσει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Σμύρνη:

«Θα ήθελα ένα πιο εύκολο ματς επανένταξης. Αλλά αφού έτσι τα έφερε η μοίρα, έχει καλώς. Είναι ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ για να τα καταφέρουμε».

Για την Καρσίγιακα: «Η Καρσίγιακα είναι μια πολύ καλή ομάδα που στην έδρα της παίρνει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Από μέρους μας θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε με μυαλό. Διαθέτουμε περισσότερο ταλέντο από την αντίπαλό μας πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.829 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.