ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Στόχος η νίκη»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Σμύρνη για την αναμέτρηση με την Καρσίγιακα, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του, ο Γκόραν Μπιέντοφ.

Μπιέντοφ: «Στόχος η νίκη»

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, σχολίασε την αναμέτρηση με τους Τούρκους και δεν έκρυψε το γεγονός πως η Καρσίγιακα είναι μία καλή ομάδα, με δυνατή έδρα. Για τον Παναθηναϊκό όμως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ισχυρή έδρα. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε, όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μας. Μέχρι τώρα δεν έχουμε νίκη μακριά από το γήπεδό μας γεγονός που θέλουμε να ξεπεράσουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά τις προηγούμενες ημέρες και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης».

Απαιτείται συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σε άμυνα και επίθεση ώστε να τα καταφέρουμε. Είναι ένα σκληρό ματς Ευρωλίγκας όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θεωρώ πως είναι σημαντικός προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.