Ποδόσφαιρο

Δίδυμο Εσιέν-Ζέκα στο Καυτανζόγλειο

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη σημερινή προπόνηση χρησιμοποίησε σύστημα 4-4-2 με τους Ζέκα και Εσιέν να αγωνίζονται μαζί στο κέντρο.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Ο Αντρέα Στραματσόνι, που θα κάνει το ντεμπούτο στον «πράσινο» πάγκο, δοκίμασε αρκετά πράγματα που είχε στο μυαλό του, στην προπόνηση της Πέμπτης.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Εσιέν θα ξεκινήσει ως βασικός στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, κάτι που θα γινόταν και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ στο πλάι του είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ο Κάρλος Ζέκα.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Στιλ, στόπερ ήταν οι Ταυλαρίδης και Σάντσεθ, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας αγωνίστηκαν οι Μαρινάκης και Πράνιτς, στα δεξιά και στα αριστερά αντίστοιχα.

Ως δεξί χαφ βρέθηκε ο Ατζαγκούν, ενώ στο άλλο άκρο έπαιξε ο Καλτσάς, με το επιθετικό δίδυμο να αποτελείται από τον νεαρό Λάζαρο Λάμπρου και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Παρά τις δοκιμές στην επίθεση, ο Μάρκους Μπεργκ με τον Νίκο Καρέλη συγκεντρώνουν τις πιο πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version